Spring til indhold

Turist

Du finder OPEN2DAY på flere destinationer i Danmark. Tryk på din destination og læs mere:


HVAD ER OPEN2DAY.DK?

Mangler du inspiration til ferien, og er du træt af at møde lukkede døre, som du kommer frem? Så er OPEN2DAY.DK lige noget for dig. OPEN2DAY.DK er en gratis app- og webservice, der på bestemte destinationer giver turister og lokale overblik over, hvad der har åbent, og hvad der sker hvor og hvornår. Åbningstiderne er altid opdaterede, kontaktoplysningerne lette at finde og gps-funktionen viser dig den lige vej til destinationens mange muligheder.

Med OPEN2DAY.DK får du det hele med – og møder aldrig en lukket dør.

KORT OVER SAMSØ

Udover vores web-og app-service har vi også designet et kort, som du kan tage med din på din tur rundt på Samsø. Kortet giver dig et overblik over (næsten) alt det, du kan besøge på øen. Det vil sige seværdigheder, spisesteder, overnatningsmuligheder og meget mere. Du finder kortet hos en række lokale butikker/caféen og ombord på færgen.

PRØV VORES APP!

Vores digitale service er også tilgængelig på app og virker på tre sprog, 24 timer i døgnet på alle mobile enheder både online og offline. Her kan du tjekke åbningstider og finde vej til dine oplevelser med gps’en. Opslagstavlen er naturligvis også tilgængelig herfra, og lokalområdets aktuelle arrangementer kan vises, gemmes i din egen kalender eller sendes til en ven. Vi råder alle vores brugere til at downloade og benytte app’en. På den måde har du altid vores åbningstider med på farten, og vi er aldrig længere væk end et greb i lommen.

Google Play App open2day

DE BRUGER ALLEREDE OPEN2DAY.DK

“Fantastisk hjælp – Nu kører man ikke forgæves efter noget.”

Beth Lilja

“En dejlig og overskuelig app til ferie og destinationer. Lækkert at se noget forandring i turistbranchen. Det har Danmark manglet!”

Anders Sørensen