Spring til indhold

PR

PR-PAKKE

Som medlem af OPEN2DAY.DK får du adgang til en række forskelligt PR-materiale. Hvad enten der er tale om fysiske eller digitale elementer, kan materialet bidrage til, at du synliggør servicen over for dine kunder, så de lettere får adgang til dine åbningstider og aktiviteter.

Nedenfor har du mulighed for at bestille eller downloade materiale fra vores PR-udvalg.

OPEN2DAY.DK-VISITKORT

Du har mulighed for at få OPEN2DAY.DKs visitkort til at ligge i din forretning, så dine ansatte har mulighed for at dele visitkort ud til turister og kunder, som spørger efter turistinformationer på din destination.

trykt-visitkort

GENBRUGSKORT

På enkelte af vores destinationer trykker vi også fysiske kort til fri afbenyttelse for turisten. Kortet viser den geografiske oversigt over destinationen og de turistaktører, der her er tilmeldt OPEN2DAY.DK’s service. Kortet kan gå fra turist til turist, og derfor kalder vi det et genbrugskort. 

KLISTERMÆRKER

I OPEN2DAY.DK har vi 10 forskellige aktivitetskategorier repræsenteret af hver sin farve. Ligegyldigt hvilken kategori dine visitkort er placeret i, har du mulighed for at vise dette visuelle udtryk gennem et rundt klistermærke. Alle medlemmer vil modtage et  klistermærke i sort med teksten “Se vores åbningstider på OPEN2DAY.DK” sammen med et eller flere farverige kategorimærker, alt efter hvor mange visitkort du har.

Klistermærkerne kan fås både som fysiske elementer til påklistring på fx din butiksrude eller din firmabil og som digitale ikoner til placering på din hjemmeside. Ved påklistring af vores mærker er du med til at sikre synlighed, genkendelighed og fælles markedsføring for OPEN2DAY.DK og vores medlemmer.

 

DOWNLOAD LOGO PAKKE

Også OPEN2DAY.DKs logo kan downloades og placeres rundt på dine forskellige digitale platforme. Synliggørelse af logoet på fx din hjemmeside, Facebookside, nyhedsbreve eller online annoncer kan være en stor fordel for dig og dine kunder!