Spring til indhold

Om os

HVEM ER OPEN2DAY.DK?

OPEN2DAY.DK er en digital service, der har til formål at etablere kontakt mellem lokale turistaktører og deres kunder. Ved at give et altid opdateret overblik over åbningstider, aktiviteter og virksomhedskontakt skaber OPEN2DAY.DK de optimale forhold for en god turistoplevelse på en række forskellige destinationer i Danmark.

Virksomheden har eksisteret siden 2010, og begyndte på Samsø – som har været “test-destination” for projektet og nye tiltag.

Som medlem kan du synliggøre din forretning ved at oprette et eller flere online visitkort i forskellige kategorier, mens du som turist får en guidet tur gennem destinationens muligheder. Vigtigst af alt sikrer OPEN2DAY.DK, at turisten aldrig møder en lukket dør.  

Vores meget enkle service er tilgængelig gennem både web og app, hvorfor turister såvel som lokale og erhvervsdrivende altid har vores åbningstider med i lommen. Samtidig er også gps-funktion, direkte telefonkontakt og nyttige links medvirkende til at give det fulde udbytte af et ophold på en af vores tilmeldte destinationer.

TEAMET BAG OPEN2DAY

Susanne Hesseldal står bag OPEN2DAY og har drevet virksomheden siden 2010. Hun er en del af en meget aktiv iværksætterfamilie på Samsø og driver desuden overnatningsstederne RUMOGROOMS i Brundby og Købmandsgården i Ballen på Samsø.

Foto: Susanne Hesseldal

FÆLLESSKAB ER VIGTIGT

Hos OPEN2DAY.DK sætter vi en stor ære i at hjælpe hinanden gennem aktivt fællesskab. Det betyder blandt andet, at vores kunder gerne fungerer som ambassadører og anbefaler vores service til netværk og gæster. På denne måde hjælper I os med at hjælpe jer.

Derudover er det vigtigt for os, at alle vores kunder, uanset størrelse, får lige stort udbytte af vores hjælp. Derfor har den lille, lokale fiskehandler en lige så synlig visning på vores platforme som de store kædevirksomheder, og det er ikke muligt at betale sig til en plads i toppen. Hos OPEN2DAY.DK er der plads til alle, og vi er fælles om at give den bedste service til turister og lokale.