Spring til indhold

Erhvervsturisme, Samsø


“Samsø – Et skønt mødested”
Går den næste firmatur til Samsø?

På Samsø arbejder teamet bag OPEN2DAY.DK med at øge erhvervsturismen til Samsø. Derfor har de udarbejdet magasinet “Samsø – et skønt mødested”, som giver et overblik over de mange muligheder, som øen byder på. På den måde kan magasinet inspirere erhvervsgrupper til at arrangere deres næste firmatur til Samsø.

Magasinet findes gratis hos en række oplevelsessteder, restauranter, butikker, overnatningssteder mv. på øen. Du kan også læse magasinet online.

Hvis du har brug for hjælp til at sammensætte din næste firmatur, kan du kontakte Susanne Hesseldal på: Susanne@open2day.dk


Lokale seværdigheder

På Samsø er der en række seværdigheder, som uden tvivl er et besøg værd. I kan blandt andet besøge verdens største labyrint eller Falkecenter Samsø eller det verdenskendte Energiakademi. I kan sammensætte teams på tværs af afdelinger, alder, køn mv. kan I styrke jeres kollegaskab og få mulighed for at se kollegaerne i nye rammer.

Ud i naturen

I magasinet finder du inspiration til, hvordan I kan komme lidt væk fra hverdagen og ud i den Samske natur. Hvis I er vant til byens larm og energi, kan det være dejligt for medarbejderne af prøve nye, naturskønne rammer af. Det kan være, at I vil på cykeltur rundt på øen eller spise jeres middag på stranden til en skøn solnedgang.

Aktiv firmatur

På Samsø er der også rig mulighed for at arrangere en mere aktiv firmatur med SUP-board, yoga, kajak eller en tur på hesteryg. I magasinet kan du blandt andet læse om Samsø Golfklub, Madlavningskurser, kreative workshops og turridning på Islandsheste. Du finder med andre ord flere gode idéer til en mere aktiv firmatur.

Mangeler I inspiration til jeres næste firmatur?
Så se mere i vores oplevelseskatalog herunder: