Køb annonce

HAR DU EN VIRKSOMHED?

Har du en virksomhed på en af Danmarks mange turistdestinationer, og vil du gerne have kunder i butikken, når du har åbent? Så er OPEN2DAY.DK lige noget for dig.

Som medlem hos OPEN2DAY.DK kan du oprette digitale visitkort og eventopslag, så turister og lokale nemt og hurtigt får et overblik over dine åbningstider og arrangementer. På denne måde er du med til at vise, hvad netop dit lokalområde har af muligheder.

Vores service er tilgængelig på tre sprog og findes både på web og app. Det fleksible system gør det muligt for dig at opdatere åbningstider 24 timer i døgnet, så turisten aldrig møder en lukket dør.

Køb din annonce her 

 

DINE FORDELE

  • Servicen skaber ekstra synlighed for din virksomhed både på web og app
  • OPEN2DAY.DK er en ekstra god service for dine kunder
  • Du bliver en del af et samlet fællesskab for virksomheder i dit lokalområde
  • Det er nemt og hurtigt at opdatere dit visitkort og virtuelle vindue mod verden 

  • Alle kan være med, og alle er lige vigtige i fællesskabet
  • Du kan dele dine åbningstider mellem OPEN2DAY.DK og din egen hjemmeside, så du kun behøver opdatere dem ét sted

BRUG APP'EN

Vores digitale service er tilgængelig på app, opererer på tre sprog 24 timer i døgnet og virker på mobile enheder både online og offline. Her kan du opdatere dit visitkort, ringe direkte op til andre virksomheder, søge i kategorier og har altid åbningstider med på farten.

Derudover er opslagstavlen naturligvis også tilgængelig herfra, og lokalområdets aktuelle arrangementer kan vises, gemmes i din egen kalender eller sendes til en ven.

Gps-funktionen i OPEN2DAY.DKs app kan med fordel anbefales og vises til gæster, da den guider turisten lige til døren, hvad enten han er gående, på cykel eller i bil.

Vi råder alle vores medlemmer til at downloade og benytte vores app. På den måde kan du selv blive superbruger og levere den allerbedste service til turisterne.Iphone-App-Turist

Det siger  vores medlemmer om os

“OPEN2DAY.DK er et fleksibelt system, der giver os mulighed for at kommunikere aktuelle åbningstider, tilbud og andre oplysninger ud til turister med et minuts varsel. Samsøs informationsniveau har fået et løft - til vores egen og turisternes tilfredshed.”

Louise Vedel 
Falkecenter Samsø
Samsø

 

På B&B Tiendegaarden benytter vi flittigt OPEN2DAY.DK. Vi kan hurtigt og nemt give en korrekt information til vore gæster om fx hvilke restauranter, keramikere, museer og butikker, der har åbent netop den dag, gæsten er her. Det bedste er dog, at vore gæster selv benytter muligheden for at gå ind på det “virtuelle turistkontor” og søge information. Man skal huske, at OPEN2DAY.DKs informationer hele tiden er opdaterede, så vi undgår, at gæsten kommer til en lukket dør, men kun besøger de steder, hvor der er åbent. Alt i alt en positiv oplevelse og en øget service, som samtidig er tidsbesparende for personalet i en travl højsæson. 

Susanne Nøhr
Tiendegaarden
Møn

 

“Jeg synes, at OPEN2DAY.DK er et rigtigt godt tilbud til vores gæster her på Bornholm. Der er mange andre virksomheder som vores, der har varierende åbningstider, og der er ikke noget værre end gæster, der går forgæves. Det kan vi undgå, hvis app’en bruges forinden et besøg på øens caféer, restauranter, etc. Ligeledes er det også dejligt, hvis man kommer uden for sæsonen, at man hurtigt kan få et overblik over dem, der rent faktisk har åbent. Jo flere, der bliver opmærksomme på at bruge app’en, jo bedre.” 

Christina
Sandvig Is Kalas
Bornholm

 

“Jeg kan klart mærke fremgang af besøgende i min forretning, og jeg tror, det skyldes min tilstedeværelse på Samsøs OPEN2DAY.DK”

Marianne Hvass 
Søster Sidevind
Samsø