Inspiration

Walk-and-talks i vandkanten, vækstsnak i et vildtmarksbad samt beslutningstagning fra hesteryg eller rundt om et bål. På Samsø kan vi byde på uvante rammer, hvor skuldrene sænkes, sammenholdet styrkes og fagligheden udvikles. Skift kontoret ud for et par dage i den samske natur, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende igennem teambuilding, oplæg og hyggelige stunder. 

Find inspiration til jeres firmatur nedenfor og kontakt os endelig, skulle I have særlige ønsker eller forespørgsler.

Teambuilding

Styrk sammenholdet og fællesskabet med en masse sjov teambuilding på Samsø. Det kan f.eks. være med en rovfugl på armen, på et SUP-borad eller i verdens største labyrint.

Godt til ganen

Samsø kartoflen er for de fleste en sand kending, men Samsø har meget mere at byde på, på den culinariske front! Nyd gode råvarer, lokal bryg og lokale produkter.

Naturoplevelser

På Samsø finder du skov, hede, hav og kyst, så der er rig mulighed for at have en masse spændende og unikke naturoplevelser sammen ude i det fri.

Samsø på to hjul

Nyd naturen og de skønne omgivelser på Samsø fra cykelsadlen. Med gode cykelstier, stille landeveje og korte afstande mellem byerne er Samsø et sandt cykelparadis.

Bæredygtighed

Få inspiration til den Grønne omstilling på Samsø, hvor du både kan besøge Danmarks eneste Energi Akademi, besøge økologiske landbrug og meget mere.

Stress af

Hvad enten I vil holde, 80’er fest, beach party, have- eller udklædningsfest, så er vi klar til at skabe en fantastisk oplevelse for jer på skønne Samsø.