Privatfester

Det er ikke kun erhvervsgrupper, vi står klar til at modtage på Samsø. Skal du holde bryllup, familiefest eller fejre andre af livet store begivenheder, eller er I en større forening, vennegruppe eller klub, der drømmer om at opleve Samsø sammen, kan vi ligeledes være behjælpelige med planlægningen af jeres tur/arrangement.

Nedenfor kan du finde mere information samt inspirationshistorier fra forskellige typer fester/arrangementer på Samsø. 

Bryllup på Samsø

Fejr kærligheden på Samsø med en bryllupsfest, der strækker sig over en weekend, så der er god tid til at indtage og fordøje de mange øjeblikke med jeres kære.

Familiesammenkomst

Saml hele familien på øen midt i Danmark til jeres årlige familiesammenkomst. Nyd hinandens selskab og skab skønne Samsø minder sammen.

Rund fødselsdag

Hvad enten du fylder rund, halvrund eller bare trænger til at holde et brag af en fødselsdagsfest, så lad Samsø danne rammerne for din fødselsdagsfejring.

Fejr bryllupsdag

Hvad enten det er kobber-, sølv, guld- eller en anden vigtig bryllupsdag, der skal fejres, så finder du må Samsø, de skønneste rammer til at fejre kærligheden.

White sensation party

White Sensation Party.

Temafester

Hvad enten I vil holde, 80’er fest, beach party, have- eller udklædningsfest, så er vi klar til at skabe en fantastisk oplevelse for jer på skønne Samsø.