Om os

Hos OPEN2DAY.DK arrangerer vi firmature på Samsø og formidler åbningstider på seks forskellige turistdestinationer i Danmark: Samsø, Bornholm, Langeland, Møn, Stevns og Lolland-Falster.

FORMIDLING AF ÅBNINGSTIDER

OPEN2DAY.DK har eksisteret siden 2010 og startede som en digital service, der havde og fortsat har til formål at etablere kontakt mellem lokale turistaktører og deres kunder. Ved at give et altid opdateret overblik over åbningstider, aktiviteter og virksomhedskontakt skaber OPEN2DAY.DK de optimale forhold for en god turistoplevelse på en række forskellige destinationer i Danmark.

Som medlem kan du synliggøre din forretning ved at oprette et eller flere online visitkort i forskellige kategorier, mens du som turist får en guidet tur gennem destinationens muligheder. Vigtigst af alt sikrer OPEN2DAY.DK, at turisten aldrig møder en lukket dør.  

Vores meget enkle service er tilgængelig gennem både web og app, hvorfor turister såvel som lokale og erhvervsdrivende altid har vores åbningstider med i lommen. Samtidig er også gps-funktion, direkte telefonkontakt og nyttige links medvirkende til at give det fulde udbytte af et ophold på en af vores tilmeldte destinationer.

OPEN2DAY.DK blev grundlagt på Samsø – som derfor har været “test-destination” for projektet og nye tiltag. 

ERHVERVSTURE PÅ SAMSØ

En kombination af at virksomheden blev stiftet og har til huse på Samsø, samt at vi oplevede en større efterspørgsel fra grupper og virksomheder, som ønskede at komme til øen på firmatur, valgte vi i efteråret 2023 at udvide forretningen til også at inkludere firmature. Med vores store lokale kendskab til Samsø (vi bor også selv på øen), så håber vi at kunne hjælpe virksomheder med at opleve alt det bedste Samsø har at byde på. 

Udforsk open2day.dk

Hvordan kan OPEN2DAY.DK hjælpe dig?

Hvad enten du er turist, lokal eller blot lægger vejen forbi en af Danmarks feriedestinationer, så kan du på OPEN2DAY.DK let få et overblik over, hvad der har åbent – også udenfor højsæsonen.

Har du en virksomhed og vil du gerne have kunder i butikken, når du har åbent? Så kan du som annoncør på OPEN2DAY.DK let opdatere dine åbningstider, så de når ud til kunderne.

Er du en virksomhed, forening eller større gruppe, der skal afholde møde eller på team-building / inspirationstur, så kan vi hjælpe dig, med at arrangere jeres firmatur til skønne Samsø.