Se åbningstider

Udforsk lokalområdet

OPEN2DAY.DK er en service for dig, der gerne vil vide, hvad der sker. Dig, der elsker at få pludselige indfald og tage på eventyr i lokalområdet – men meget gerne vil undgå lukkede døre. På OPEN2DAY.DKs hjemmeside og app finder du åbningstider på overnatningssteder, transportmuligheder, turistattraktioner, spisesteder og meget mere.

Du kan finde OPEN2DAY.DK på følgende seks destinationer: Samsø, Bornholm, Møn, Stevns, Langeland og Lolland-Falster. Tryk på kortet og se åbningstider, for hver af destinationerne.

Se åbningstider på OPEN2DAY.DK destinationer

Vores kunder og samarbejdspartnere siger:

“OPEN2DAY.DK BORNHOLM er et stort skridt i den rigtige retning indenfor digital turistinformation, fordi det er et brugbart og enkelt værktøj for virksomheder, der vil fortælle, at de har åbent, og for gæsterne, som nu nemt kan finde de åbne døre.”

Pernille Kofoed
Tidligere direktør, Destination Bornholm

“Jeg synes, at OPEN2DAY.DK er et rigtigt godt tilbud til vores gæster her på Bornholm. Der er mange andre virksomheder som vores, der har varierende åbningstider, og der er ikke noget værre end gæster, der går forgæves. Det kan vi undgå, hvis app’en bruges forinden et besøg på øens caféer, restauranter, etc. Ligeledes er det også dejligt, hvis man kommer uden for sæsonen, at man hurtigt kan få et overblik over dem, der rent faktisk har åbent. Jo flere, der bliver opmærksomme på at bruge app’en, jo bedre.”

Christina
Indehaver af Sandvig Is Kalas

“Manto havde fornøjelsen af at gennemføre et strategiforløb sammen med OPEN2DAY.DK. Formålet var at udvikle en klar vision og komme ind til kernen af, hvad OPEN2DAY.DK ønsker at tilbyde kunderne. Resultatet blev et knivskarpt fokus, og vi glæder os til at se OPEN2DAY.DK udbredt i hele landet til gavn for både virk- somheder, turister, borgere og destinationer.”

Anna Porse Nielsen
Adm. direktør Manto A/S