Turforslag

Det skal være let og belejligt, at komme på firmatur. Derfor har vi allerede sammensat nogle færdige, sæsonbestemte oplevelsespakker med forskellige temaer til dig og din virksomhed, sådan at du let kan booke en allerede planlagt og sammensat tur. Har du særlige ønsker til jeres tur/ophold, så sørger vi for at tilpasse turen, så den passer lige akkurat til jeres virksomhed og ønsker.

Bæredygtighed

Find inspiration til jeres bæredygtige omstilling på Samsø, som allerede i 1992 blev udnævnt til Danmarks vedvarende Energi-Ø, og hvor omstillingen sker i fællesskab.

Smagen af Samsø

Forkæl jer selv og jeres smagsløg med en tur der tager udgangspunkt i friske, lokale råvarer. Det er nemlig ikke kun kartofler, Samsø har at byde på.

Aktiv Ø-tur

Med over 100 km kyststrækning, der indbyder til vandsjov og rolige landeveje, der indbyder til en tur på cyklen, er der på Samsø perfekte rammer for en aktiv Ø-tur.

Teambuilding i det fri

Trænger fællesskabet til at blive rystet godt og grundigt sammen? Så styrk sammenholdet med en masse sjov teambuilding på Samsø. F.eks. på et SUP-board eller en fugl på armen.

Ud i naturen

På Samsø er der god plads og skøn natur så langt øjet rækker. Nyd roen, den friske luft og en masse skønne og uforglemmelige naturoplevelser med dine kolleger.

Drengetur på to hjul

Er du til maskiner, teknik og whiskey lavet på lokale råvarer? Måske i kombination med en koncert på Danmarks eneste Rockhotel? Så venter det hele på dig på Samsø.