Samsø på to hjul

Firmatur i cykelsadlen

Samsø er det ideelle sted til en aktiv og uforglemmelig firmatur, hvor I som team kan opleve naturen på to hjul. Øen byder på en fantastisk kombination af smuk natur, afslappet atmosfære og spændende oplevelser – alt sammen perfekt til at styrke fællesskabet og skabe minder, der rækker langt ud over arbejdsdagen.

Hvor vælge at cykle rundt på Samsø?
På Samsø finder I gode cykelstier, stille landeveje og korte afstande mellem landsbyerne, hvilket gør cykling en oplagt og sjov måde at udforske øen på. Det giver mulighed for at komme væk fra kontoret, få frisk luft og ny energi, alt imens I oplever øens mange skjulte perler. Cykelture på Samsø skaber rammerne for fælles oplevelser og masser af uformel teambuilding.

Et rent cykelparadis

Samsø tilbyder en række cykelruter, der kan tilpasses jeres virksomheds behov. Uanset om I ønsker en kort og afslappet cykeltur langs kysten, eller en længere, mere udfordrende tur gennem Samsøs varierede landskab, kan vi sammensætte en oplevelse, der passer perfekt til jeres team. I kan vælge at cykle til nogle af øens lokale seværdigheder, eller tage pauser ved de hyggelige caféer og gårdbutikker, hvor der er mulighed for at smage på Samsøs specialiteter.

Teambuilding i det fri
Cykling på Samsø handler ikke kun om motion – det er også en unik måde at styrke relationerne i virksomheden på. Når I cykler sammen, skabes der en naturlig dialog og en afslappet stemning, der giver plads til at tale om andet end arbejde. Undervejs kan I indlægge teambuilding-aktiviteter, som kan skabe nye perspektiver og styrke samarbejdet.

Praktik

Skal I cykle på Samsø har I flere muligheder: I kan enten medbringe jeres egne cykler og tage dem med færgen til Samsø, eller I kan leje cykler, der står klar til jer i havnen, når I kommer ind med færgen. Og alt afhængigt af jeres ambitionsniveau, kan I vælge om cyklerne skal være med eller uden el. Vi hjælper  jer med at planlægge ruter, arrangere madpakker og booker overnatning, så jeres firmatur bliver så smidig som muligt.

Skræddersyede løsninger til jeres behov
Vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til både store og små grupper. Fra heldagsture til flerdagsarrangementer, kan vi skræddersy et cykelprogram, der matcher jeres virksomheds ønsker og behov. Uanset om målet er afslapning, aktiv teambuilding eller at fejre et særligt resultat, så vil en cykeltur på Samsø skabe de perfekte rammer.