Fra
Og
Teater/Film ☐ Sport/Motion ☐ Musik/Dans ☐ Foredrag/Kurser ☐ Natur ☐ Udstillinger ☐ Markeder ☐ Andet ☐
Børn ☐ Unge ☐ Voksne ☐ Seniorer ☐ Hele familien ☐ Alle ☐
Rundvisning i Vineriet hos Samsø Cider
Rundtur i vineriet. En gennemgang af processen i at lave cider efter Methode Traditionelle.
DATO 03.08.2017
TID 14:00
STED Kunststalden
Kærbakken 13, Hårdmark
kunststalden.dk
KONTAKT Kunststalden, +45 5191 5941
PRIS 100
Kategori Foredrag/Kurser
Målgruppe Unge Voksne Seniorer
Rundvisning i vineriet. En gennemgang af processen i at lave cider efter Methode Traditionelle også kaldet Champagnemetoden. Varighed ca. 1 time. Vi slutter af med at smage vore cidere Større grupper bedes henvende sig direkte til Samsø Cider, info@kunststalden.dk YDERLIGERE INFORMATION Vi mødes kl 14:00 foran Kunststalden, Kærbakken 13, Haarmark, på ‘møddingpladsen'. Hvis vejret tillader det starter vi i vores frugthave. Vi forsætter i vineriet med gennemgang af de forskellige processer som Methode Traditionelle kræver, cideren skal igennem. – Presning – Gæring – Flaskning – Lagring & Riddling – Degorgering og selvfølgelig smager vi på vores cidere
Semere
Rundvisning i Vineriet hos Samsø Cider
Rundtur i vineriet. En gennemgang af processen i at lave cider efter Methode Traditionelle.
DATO 10.08.2017
TID 14:00
STED Kunststalden
Kærbakken 13, Hårdmark
kunststalden.dk
KONTAKT Kunststalden, +45 5191 5941
PRIS 100
Kategori Foredrag/Kurser
Målgruppe Unge Voksne Seniorer
Rundvisning i vineriet. En gennemgang af processen i at lave cider efter Methode Traditionelle også kaldet Champagnemetoden. Varighed ca. 1 time. Vi slutter af med at smage vore cidere Større grupper bedes henvende sig direkte til Samsø Cider, info@kunststalden.dk YDERLIGERE INFORMATION Vi mødes kl 14:00 foran Kunststalden, Kærbakken 13, Haarmark, på ‘møddingpladsen'. Hvis vejret tillader det starter vi i vores frugthave. Vi forsætter i vineriet med gennemgang af de forskellige processer som Methode Traditionelle kræver, cideren skal igennem. – Presning – Gæring – Flaskning – Lagring & Riddling – Degorgering og selvfølgelig smager vi på vores cidere
Semere